Professionell städning för företag och kontor

Boka en företagsstädning och få till en fräsch och funktionell arbetsmiljö för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna.

Professionell städning för företag och kontor

Dato Städtjänst levererar kvalitativa tjänster inom kontors- och företagsstädning.

Vår strävan är att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss.
När ni har fullt upp med er verksamhet så ser vi till att era lokaler hålls i gott skick, något som är viktigt för både arbetsmiljön och intrycket av arbetsplatsen.

Höj effektiviteten och trivseln på arbetsplatsen genom att anlita oss på Dato Städtjänst för att ta hand om er lokalvård. Vi kan åta oss uppdrag som gäller allt från städning av konferensrummet, toaletter och byggarbetsplatser. Vi är noggranna, engagerade och serviceinriktade för att ge er så bra lokalvård som möjligt.

Vi anpassar våra tjänster efter era behov. Vi är noggranna med att ert arbete ska kunna löpa på precis som vanligt och för att ni ska få det resultatet av lokalvården som ni efterfrågar. Våra tjänster anpassas efter er verksamhetens behov. Kontakta gärna oss för att boka in ett konstadsfritt möte där vi kan besiktiga era lokaler. Därefter återkommer vi till er med en offert på vårt arbete.

Lokalvård efter dina behov

Vi anpassar våra tjänster efter era behov. Vi är noggranna med att ert arbete ska kunna löpa på precis som vanligt och för att ni ska få det resultatet av lokalvården som ni efterfrågar.

Våra tjänster anpassas efter er verksamhetens behov. Kontakta gärna oss för att boka in ett konstadsfritt möte där vi kan besiktiga era lokaler. Därefter återkommer vi till er med en offert på vårt arbete.

Ni kan helt fritt välja huruvida ni önskar våra städtjänster veckovis eller varje dag. Om ni önskar att vi utföra lokalvården under eller efter kontorstid. Vi kan även sköta trappstädning, fylla på med förbrukningsmaterial eller annat som kan öka trivsel och produktion på er arbetsplats.

Kontakta oss